E-learningΚαθηγητέςΝέα

το Φροντιστήριό σου arnos.gr – Γυμνάσιο

Εκπαίδευση με καινοτομία & δρόμο για την επιτυχία!

 

Με 32 χρόνια στην εκπαίδευση και 15 χρόνια παροχής online υπηρεσιών, χαρακτηριζόμενοι από το πάθος και το μεράκι του Δασκάλου, δημιουργήσαμε το Φροντιστήριό σου  arnos.gr για μαθητές όλων των τάξεων και υψηλούς στόχους.

 

Εμπειρίες Μαθητών

Ας δώσουμε για αρχή το λόγο στους γονείς και τους μαθητές μας που ήταν πάντα δίπλα μας και πίστεψαν στο Όραμά μας. Ας μοιραστούμε λοιπόν όλοι μας τις σκέψεις και την εμπειρία τους… και μέσω αυτών να βρούμε και να ανακαλύψουμε και εμείς τους ίδιους μας τους εαυτούς:

[accordions ]

[accordion title=”Δήμητρα Ζ.: μαθήτρια Α’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Σας ευχαριστώ για όλα!!! Πέρασα την τάξη μου με πολύ καλό βαθμό!!!! Είστε αξιόλογοι άνθρωποι με πολλή θετική ενέργεια προσιτοί και μεταδοτικοί. Τα video με βοήθησαν να μάθω πολλά πράγματα. Θέλω πολύ να σας συναντήσω και από κοντά.

Συγχαρητήρια για όλα αυτά που κάνατε για εμένα!!!!!!.Τα θέματα μου φάνηκαν εύκολα γιατί ήξερα καλά πώς να σκεφτώ, τις μεθοδολογίες και τις λέξεις-κλειδιά και αυτό χάρη σε εσάς.

Σας εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας!!!!

Δήμητρα Ζ.

[/accordion]
[accordion title=”Όθων Π.: μαθητής Β’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Αρίστευσα! Πρώτος στην τάξη μου! 19,8 τελική βαθμολογία μέσο όρο τάξης!

Στις εξετάσεις στα Μαθηματικά εγραψα 19,4! Δεν το πίστευα! Β’ Γυμνασίου! Τη λάτρεψα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Ό,τι και να πω για εσάς ειναι λίγο!

Σας ευχαριστώ πολύ! Πάρα πολύ!


Όθων Π.

[/accordion]

[accordion title=”Χρήστος Σ.: μαθητής Γ’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Καλησπέρα σας!!

Το μόνο που έχω να πω είναι ένα ευχαριστώ για τα αναλυτικότατα βίντεο, τις σημειώσεις, την καθοδήγηση μελέτης και το ενδιαφέρον σας. Ένα μάθημα που το φοβόμουν πολύ γιατί ποτέ δεν τα πήγα καλά με τα μαθηματικά και γιατί ποτέ δεν είχα καθηγητές που να είναι τόσο αναλυτικοί στα πάντα, έγραψα 18,7 (την στιγμή που έλεγα ότι και με 12 θα ειμαι ικανοποιημένος).

Ξέρω τώρα ότι μπορώ να τα πάω ακόμη καλύτερα! Ειλικρινά ποτέ δε με βοήθησαν τόσο πολύ καθηγητές. Ευχαριστώ πολύ!

Καλό καλοκαίρι!


Χρήστος Σ.

[/accordion]
[accordion title=”Μαρία Κ.: μητέρα μαθητή Α’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,

Σας αποστέλλω το παρόν mail προκειμένου να σας εκφράσω την ευχαρίστηση μου από τον κύκλο μαθημάτων της Α’ Γυμνασίου που μόλις ολοκλήρωσε ο γιος μου.  Στο παρελθόν έχω δεχθεί παρόμοιου τύπου βοήθεια τόσο από το δικό σας φροντιστήριο όσο και από άλλα,  ωστόσο η φετινή μου εμπειρία ήταν πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου.

Ο λόγος βέβαια είναι οι Δάσκαλοι σας, οι οποίοι με τις γνώσεις τους, το πάθος τους, την ανθρωποκεντρική τους προσέγγιση, το  ιδιαίτερο χάρισμα που έχουν στην μεταφορά τις γνώσης τους και φυσικά το χιούμορ τους, κατάφεραν να κάνουν το γιο μου διαρκώς να μην αισθάνεται αδύναμος στο εύρος της ύλης άλλα και να τον εξελίξουν αργά και σταθερά ώστε  να καταφέρει να ολοκληρώσει με έναν πολύ καλό βαθμό την εν λόγω Α’ Γυμνασίου (κάτι το οποίο δε φανταζόμουν, διότι το επίπεδο της γνώσης του χαρακτηριζόταν από αρκετά κενά). Οι καθηγητές σας αντικατέστησαν την έμπνευση που είναι σπάνιο να έχει κάποιος στο χώρο της εκπαίδευσης.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να σας ξανά συγχαρώ που διαθέτετε τέτοιους συνεργάτες με αγάπη και μεράκι για την εκπαίδευση, μιας και τέτοιου είδους καθηγητές αποτελούν το λόγο που θα συστήνω εγώ, άλλα και πολύ άλλοι φαντάζομαι, το φροντιστήριο σας.

Μετά τιμής,


Μαρία Κ.

[/accordion]

[accordion title=”Φώτιος Ε.: πατέρας μαθητή Α’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα,

Αν μου επιτρέπετε να σας ευχαριστήσω ακόμη μία φορά για όλη τούτη τη χρονιά και να σου πω ότι μας προσφέρατε πάρα πολλά. Πάντα με κίνδυνο να σας κουράσω, θέλω ειδικότερα να πω, ότι  τίποτα από όσα μας προσφέρθηκαν δεν ήταν δεδομένο ούτε προφανές.

Αν επιθυμείτε σχόλια για να βελτιώσετε τα video – ή τα live μαθήματά σας νομίζω θα δυσκολευτείτε να βρείτε.. καθώς είναι σε όλα τα επίπεδα τέλεια. (σημειώνω πως για μένα προσωπικά η λέξη «τέλεια» είναι μια λέξη που δύσκολα τολμώ να χρησιμοποιήσω και πιστεύω στην βαρύτητά της). Αφήστε που τώρα μαζί σας έχουμε συνηθίσει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο υποστήριξης και έχουμε γίνει ένα με αυτό.

Νομίζω αυτό που έχετε είναι χάρισμα, ταλέντο, μοναδικό ενδιαφέρον κι αγάπη για τη δουλειά που κάνετε και πηγάζουν από μια στάση ζωής που έχετε επιλέξει η οποία στηρίζεται σε ανάλογες υψηλές αξίες. Αποτελείτε πρότυπο καθηγητών κι έμπνευση. Όλη η δουλειά που έχετε δημιουργήσει αλλά και ο τρόπος που διδάσκετε αποτελούνται από τέτοια λεπτομερή περιγραφή κι επίλυση, τόσο επιμελημένη κι αψεγάδιαστη που και να θέλετε να την αναβαθμίσετε δεν γίνεται. Ο τρόπος που τα επιμελείστε είναι πλήρης, κατανοητός κι ευχάριστος! Θα έλεγα απλά, μοναδικός!

Εσείς, πάντα ήρεμοι με πολύ υπομονή να μας υποστηρίζετε σε κάθε πτυχή των θεμάτων που προέκυπταν. Καμιά φορά στο μάθημα που παρακολουθούσε ο γιος μου έλεγα, πώς είναι δυνατό να αντέχετε να μιλάτε ασταμάτητα τόσες ώρες για να μας εξηγήσετε και να μας δίνετε τόσο ποιοτικό υλικό ταυτόχρονα. Πραγματικά, δείχνετε κι είστε πάντα ακούραστοι, πρόθυμοι και υποστηρικτικοί! Πλούσιες οι παρουσιάσεις σας. Πολύτιμες οι σημειώσεις σας. (Μέχρι τελευταία στιγμή να συγκεντρώσετε για το γιο μου σημεία κλειδιά και σύνοψη των μεθόδων από όλα τα κεφάλαια (κάτι που έπρεπε να κάνουμε μόνοι μας… εσείς δίπλα μας να μας φροντίσετε).

Εύχομαι να είστε πάντα καλά και να συνεχίζετε έτσι ώστε να ωφεληθούν και οι επόμενοι τυχεροί που θα σας έχουν στο Γυμνάσιο ή όπου αλλού  προσφέρετε το έργο σας. Προσωπικά, σας ευχαριστώ που μας κάνατε να δούμε και πάλι την Σκέψη και το Λόγο με άλλη ματιά! Ευχαριστούμε για την επιείκειά σας και την υπομονή σας στις δυσκολίες μας. Ευχαριστούμε που, ακριβώς επειδή ήταν τόσο υψηλό το επίπεδο των μαθημάτων, μας εξοικονομούσατε και χρόνο, όταν, παρόλη την τόσο καλή διάθεση κι υπομονή σας, δε χρειάστηκε να στέλνουμε μηνύματα ή να σας τηλεφωνούμε για απορίες.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε γνώρισαμε και που είστε οι άνθρωποι μας.

Θα σας αποχαιρετήσουμε και θα σας ευχηθούμε, μαζί με το γιο μου, να έχετε πάντα ό,τι το καλύτερο επιθυμείτε στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή και φυσικά ένα όμορφο καλοκαίρι!

Με πολύ εκτίμηση,


Φώτιος Ε.

[/accordion]
[accordion title=”Γεώργιος Φ.: πατέρας μαθητή Β’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Δάσκαλοι μας,

Η σωστή προετοιμασία και καθοδήγησή σας μας έδωσαν ένα ωραιότατο 18 στη Β’ Γυμνασίου, που αν είχε ο γιος μου λίγο χρόνο ακόμα στις εξετάσεις του, μόλις 10 λεπτά, θα μπορούσε να ήταν και μία μονάδα παραπάνω άνετα…..

Οφείλω την επιτυχία μας στη Β’ Γυμνασίου αποκλειστικά σε εσάς, καθώς ο τρόπος διδασκαλίας σας είναι αυτό που ο γιος μου τουλάχιστον χρειαζόταν και ξέρω ότι “άλλος σαν εσάς δεν υπάρχει” που λέει και μια συμμαθήτρια του γιου μου, η οποία είχε πάρει μαθήματα και παρακολουθούσε στο ΑΡΝΟΣ…..

Μας λείπετε ήδη…άλλωστε περνούσαμε κάποιες ώρες καθημερινά μαζί για τόσους μήνες!!!!!!!!!!!!!!

Σας εύχομαστε να είστε πρώτα από όλα τυχεροί στη ζωή σας, να έχετε υγεία, ευημερία ψυχική και υλική, και να μοιράζεστε τις ευτυχισμένες στιγμές σας με όσους αγαπάτε!!!!!!!!!

Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για όλα!!!!! Καλή Δύναμη!!!!!!!!!!!!!

Γεώργιος Φ.

[/accordion]

[accordion title=”Τάνια Β.: μητέρα μαθήτριας Γ’ Γυμνασίου” load=”hide”]

Μόνο τα καλύτερα μπορούμε να πούμε για εσάς. Την απίστευτη μεταδοτικότητά σας, την άμεση επίλυση των αποριών μας, τη θετική σας ενέργεια. Είστε οι καλύτεροι δάσκαλοι που έχω συναντήσει στη ζωή μου ακόμα και αν δε σας έχω γνωρίσει από κοντά!!! Είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε.

Ανεβάζετε το επίπεδο και την ποιότητα. Φυσικά τα videos ξεχωριστά και απολύτως κατανοητά καλύπτουν κάθε απορία πριν δημιουργηθεί. Μακάρι νας είχαμε γνωρίσει νωρίτερα, πραγματικά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και θα συνεχίσουμε μαζί σας!!

Καλή συνέχεια!! Σας ευχαριστώ που κάνατε την κόρη μου να αγαπήσει το διάβασμα, αφού δεν είχε ιδέα πώς να οργανώνει και να εκφράζει την σκέψη της. Οι Ασκήσεις και τα διαγωνίσματα πλέον της αρέσουν πολύ.


Τάνια Β.

[/accordion]

 

[/accordions]

 

Συνδυάζοντας την εμπειρία μας με τις νέες εκπαιδευτικές υπηρεσίες μας, έχουμε διαμορφώσει μία πλήρη εκπαιδευτική λύση για τους μαθητές μας όλων των τάξεων του Γυμνασίου για όλα τα μαθήματα:

 

Ετήσια Συνδρομή στο Φροντιστήριό σου arnos.gr

1. Video – Διδασκαλία

     Μελέτη όσο, όπου και όποτε Εσύ θέλεις!

Τώρα απολαμβάνεις σε video-διδασκαλία τη θεωρία, τη μεθοδολογία και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου για όλα τα μαθήματα της τάξης σου. Επιλεγμένες ασκήσεις, Θέματα Εξετάσεων συμπεριλαμβάνονται επίσης στη video-διδασκαλία μας, καθώς επίσης και online quiz και τεστ αξιολόγησης για την προσωπική σου αξιολόγηση. Για να μελετάς και να μυείσαι στη Γνώση οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλεις… από την οθόνη του υπολογιστή σου.

 

2. Επίλυση Αποριών

     Με ζωντανή επικοινωνία μαζί μας… προσπερνάς τα εμπόδια!

Καθημερινά 5-8 μ.μ. οι καθηγητές μας των Θετικών και Θεωρητικών μαθημάτων, είναι διαθέσιμοι να απαντήσουν άμεσα, προσωπικά και υπεύθυνα στις απορίες σου μέσα από την εικονική τάξη.

 

3. Tutoring – Συμβουλευτική στήριξη

      Επειδή ο κάθε μαθητής είναι μοναδικός!

Ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης της τάξης σου ακούει τα θέματα που σε απασχολούν, με προσοχή και με την εμπειρία και το μεράκι που έχει. καθοδηγεί, συμβουλεύει και προτείνει λύσεις ατομικές και συνεργατικές.

Η εκπαιδευτική μας πρακτική βασίζεται στην εξατομίκευση και στη μύηση που μπορεί να προσφέρει ένας Δάσκαλος με εμπειρία. Ο Σύμβουλος, το τρίτο πρόσωπο που διευκολύνει την εκπαιδευτική διαδικασία μεταξύ Μαθητή, Γονέα και Καθηγητή, φροντίζει για τη σωστή εξυπηρέτησή σου και την αρμονική συνεργασία.

 

4. Πίστες Προόδου

     Με άξονα την Αξιολόγηση… και στόχο την Επιτυχία!

Βασική προτεραιότητα μας είναι ο μαθητής να μυείται στη Γνώση και να αποκτά αυτοπεποίθηση. Για τον σκοπό αυτό, η αξιολόγηση σου είναι στο επίκεντρο της εκπαιδευτικής μας διαδικασίας και συντελείται με συνέπεια και συνέχεια σε κάθε βήμα και πιστοποιείται σε τέσσερις πίστες. το Νοέμβριο, τον Ιανουάριο, το Μάρτιο και το Μάιο. Από την αρχή, θα λαμβάνεις με τη διδασκαλία και τη μελέτη, ένα φύλλο ασκήσεων. Οι λύσεις των ασκήσεων αποστέλλονται, βαθμολογούνται και συζητούνται με το δάσκαλο σου.

Σε κάθε μία πίστα (π.χ. πίστα Νοεμβρίου) σε έγκαιρα καθορισμένη ύλη και με αντίστοιχη προετοιμασία. θα γίνεται η επίσημη αξιολόγηση, η οποία θα είναι γραπτή και προφορική. Στόχος, πέρα από τη γνώση, είναι ο δημόσιος λόγος (public speaking). Ο γονέας θα ενημερώνεται και εάν το επιθυμεί, ζωντανά μέσω τηλεδιάσκεψης από τα γραφεία μας.

Οι Πίστες Αξιολόγησης πραγματοποιούνται στα μαθήματα: Μαθηματικά, Γλώσσα, Φυσική, Ιστορία και Αρχαία. Επιλέγεις όποιο ή όποια από τα προαναφερθέντα μαθήματα επιθυμείς και δηλώνεις τη συμμετοχή σου.

 

5. Μαθήματα Μύησης στη Γνώση

   Όταν θέλει ο Μαθητής… τότε εμφανίζεται ο Δάσκαλος!

Φροντίζουμε η Γνώση να γίνει κοινωνικό αγαθό, για αυτόν το λόγο καθημερινά 4-5 μ.μ., πραγματοποιούμε μαθήματα μύησης σε ένα από τα: Μαθηματικά, Γλώσσα, Φυσική, Ιστορία και Αρχαία. Μέριμνα μας είναι να γίνει ο μαθητής κοινωνός της Γνώσης με τη συμβολή του Δάσκαλου – Καθηγητή, αξιοποιώντας το μεράκι, την τεχνολογία και το Πάθος της Διδασκαλίας.

 

Οι υπηρεσίες από 1 έως 5 είναι συνδρομητικές και κοστίζουν:
για κάθε μία τάξη του Γυμνασίου, το σχολικό έτος 2017-18, 180 €.

 

Εκπαίδευση με καινοτομία & δρόμο για την επιτυχία!

Διεθνείς Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις για το arnos.gr

 

Ø  Online Educa Conference, Berlin (2015)

Ø  International School of Toulouse, France (2016)

Ø  Cairo University, Egypt (2015)

Ø  State University of Kuban, Krasnodar, Russia (2016)

Ø  Online Educa Conference, Berlin (2017)

 


Στοιχεία επικοινωνίας:


Διεύθυνση
: Σολωμού 29, Αθήνα

Ιστοσελίδα: www.arnos.gr

e-mail επικοικοινωνίας: gymnasio@arnos.gr

τηλέφωνο επικοινωνίας: 00310 210-3822157

 

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vasilis Tsilivis
Vasilis Tsilivis studied Mathematics at the NTUA and then received a master degree in “Mathematical Modelling in Modern Technologies and Economics". Since 2011, Vasilis as a Mathematician Instructor at the “ARNOS Online Education”, has provided online support & distance learning to students in any education level, throughout Greece. Vasilis Tsilivis also trains other teachers and conducts research as a consultant in Arnos R&D Department.He has made several presentations regarding e-learning and practical pedagogies in Toulouse, Egypt, and Berlin.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in:E-learning