E-learningΚαθηγητέςΜαθητές

το Φροντιστήριο σου arnos.gr – ΑΕΙ & ΤΕΙ

 Εκπαίδευση με καινοτομία & δρόμο για την επιτυχία!

 

Πριν 32 χρόνια ξεκινήσαμε με παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε φοιτητές και επανερχόμαστε δριμύτεροι με το πάθος και το μεράκι του Δασκάλου, με το σύγχρονο δημιούργημά μας το Φροντιστήριό σου arnos.gr για φοιτητές AEI – TEI.

Άλλωστε από το 1985 έως σήμερα, χιλιάδες φοιτητές μας απέκτησαν το πτυχίο τους με τη συμβολή των καθηγητών του arnos.gr. Συνεχίζουμε με γνώμονα την καινοτομία και την προσωπική επιτυχία του φοιτητή.

 

Εξαμηνιαία Συνδρομή στο Φροντιστήριό σου arnos.gr

 

1. Video – Διδασκαλία

Μελέτη όσο, όπου και όποτε Εσύ θέλεις!

 

Τώρα απολαμβάνεις σε video-διδασκαλία την ύλη για τα Ανώτερα Μαθηματικά. Αναλυτική, επεξηγηματική και στοχευμένη διδασκαλία Θεωρίας, Μεθοδολογίας, Ασκήσεων και θεμάτων Εξετάσεων είναι στη διάθεση σου για να μελετάς και να μυείσαι στη Γνώση οποιαδήποτε στιγμή και όσες φορές θέλεις… από την οθόνη του υπολογιστή σου. Δημιουργούμε και ανανεώνουμε συνεχώς, κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, το εκπαιδευτικό μας υλικό, με στόχο την πλήρη κατανόηση των μαθημάτων σου και την άρτια προετοιμασία σου έως και την στιγμή των εξετάσεων. Συνεχώς, προσθέτουμε και Νέα Λυμένα Θέματα Εξετάσεων.

 

2. Θέματα Εξετάσεων: Διδακτική υποστήριξη & Επίλυση

Επιτυχία στόχου των Εξετάσεων και… Ενεργοποίηση της σκέψης!

 

Τα Θέματα εξετάσεων είναι οι κομβικοί μας σταθμοί για την πλήρη κατανόηση της ύλης και πνεύματος των εξετάσεων. Με την έγκαιρη λήψη των εκφωνήσεων των θεμάτων, μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε χρονικό ορίζοντα ενός μήνα, με στόχο την ολοκληρωμένη υποστήριξη κάθε φοιτητή προσωπικά. Ένας Σύμβουλος Εκπαίδευσης σε καθοδηγεί στην πορεία σου προς τις εξετάσεις για την απόκτηση του πτυχίου σου.

 

3. Επικοινωνία – Επίλυση Αποριών

Με ζωντανή επικοινωνία μαζί μας… προσπερνάς τα εμπόδια!

 

Καθημερινά οι καθηγητές μας των Μαθηματικών, δέχονται τις ερωτήσεις σου, τις οποίες και απαντούν σύντομα, προσωπικά και υπεύθυνα. Όλες οι απορίες σου αναρτώνται στο Forum του αντίστοιχου μαθήματος, στην ηλεκτρονική πλατφόρμας LMS|arnos και δίνουμε βήμα στο Διάλογο και την Σκέψη.

 

4. Καθοδήγηση Μελέτης

Με στοχευμένη και συστηματική μελέτη… κατακτάς τον στόχο!

 

Λαμβάνεις μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας LMS|arnos, στα μαθήματα που έχεις να μελετήσεις, στοχευμένη και αναλυτική καθοδήγηση μελέτης. Ως εκ τούτου, οικοδομείς βαθμιαία, σταθερά και συστηματικά τη μελέτη και τις γνώσεις σου, ώστε να ανταποκριθείς επιτυχώς τόσο στην κατανόηση-επίλυση των Ασκήσεων – Θεμάτων, όσο και στις τελικές μας εξετάσεις.

 

Οι υπηρεσίες από 1 έως 4 είναι συνδρομητικές και κοστίζουν για το πακέτο «Ανώτερα Μαθηματικά» και για ένα εξάμηνο από την ημερομηνία εγγραφής σου,
140 €.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ζωντανό Μάθημα arnos.gr (ατομικό ή ομαδικό)

Ο καθηγητής στο σπίτι σου… χωρίς μετακινήσεις και κόστη!

Μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο ζωντανής διδασκαλίας που επιθυμείς. Πραγματοποιούμε ατομικά και ομαδικά μαθήματα, δια ζώσης ή με τηλεδιάσκεψη, σε οποιοδήποτε μάθημα επιθυμείς, κατόπιν συνεννόησης με τον καθηγητή σου.

Η υπηρεσία του Ζωντανού Μαθήματος παρέχεται extra και εφ’ όσον ζητηθεί, με ξεχωριστή χρέωση από τη συνδρομητική υπηρεσία.

 

Εκπαίδευση με καινοτομία & δρόμο για την επιτυχία!

Διεθνείς Πιστοποιήσεις & Βραβεύσεις για το arnos.gr

 

Ø  Online Educa Conference, Berlin (2015)

Ø  International School of Toulouse, France (2016)

Ø  Cairo University, Egypt (2015)

Ø  State University of Kuban, Krasnodar, Russia (2016)

Ø  Online Educa Conference, Berlin (2017)

 

 

www.arnos.gr

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vasilis Tsilivis
Vasilis Tsilivis studied Mathematics at the NTUA and then received a master degree in “Mathematical Modelling in Modern Technologies and Economics". Since 2011, Vasilis as a Mathematician Instructor at the “ARNOS Online Education”, has provided online support & distance learning to students in any education level, throughout Greece. Vasilis Tsilivis also trains other teachers and conducts research as a consultant in Arnos R&D Department.He has made several presentations regarding e-learning and practical pedagogies in Toulouse, Egypt, and Berlin.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in:E-learning