CPD TeachersE-learningΜαθητέςΝέα

Πρόσκληση: Δωρεάν Εισαγωγικά Μαθηματικά Ε.Α.Π. 2017 – 2018

Καλή Δύναμη και Καλή Αρχή να έχετε όλοι σας!

Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μία πολύ καλή και άρτια ακαδημαϊκή χρονιά… γεμάτη θάρρος, θετική ενέργεια, ζωντάνια και πίστη στον εαυτόν σας, τις δυνάμεις σας και την κάθε προσδοκία να τις ξεπεράσετε προς το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα!

Σας προσκαλώ να λάβετε μέρος στον Κύκλο Προπαρασκευαστικών Μαθημάτων που θα διεξαχθεί στο Κέντρο μας εντός του Σεπτεμβρίου, με αντικείμενο μας τα “Μαθηματικά για Σπουδές στο Ε.Α.Π.” εντός του Σεπτεμβρίου. Στον Κύκλο αυτόν, θα μας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθούμε και να εξασκηθούμε ως προς τις βασικές έννοιες των Μαθηματικών του σχολείου… χτίζοντας αφενός γερές βάσεις για τη συνέχεια και αφετέρου πολύ καλή ψυχολογία και σιγουριά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους!

Είναι μία εκπαιδευτική ενέργεια η οποία λαμβάνει πάντα χώρα στο Κέντρο μας από αρχές έως και τέλη Σεπτεμβρίου, πριν την επίσημη έναρξη των μαθημάτων της εκάστοτε θεματικής ενότητας.

Τα μαθήματα αυτά θα διεξάγονται αποκλειστικά υπό τη μορφή live τηλεδιασκέψεων οι οποίες θα διεξάγονται μέσω Internet και θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 30-8-2017 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 (έως και τις 28-9-2017).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχετε στις live τηλεδιασκέψεις μας, είναι να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας το αίτημα σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: win@arnos.gr

……………………………………………………………………………………………………………………………..…………………………………….

Υ.Γ.1.

Όλοι οι φοιτητές που ενδιαφέρεστε για τα Εισαγωγικά Μαθηματικά ( ανεξαιρέτως εάν παρακολουθεήσετε τις live τηλεδιασκέψεις μας ή όχι), θα λαμβάνετε ταυτοχρόνωςενημερωτικό e-mail επίσης κάθε Τετάρτη, (μέσω της πλατφόρμας e-τάξη στο www.arnos.gr), το οποίο θα περιέχει αναλυτικότατες Oδηγίες Mελέτης για το τι θα πρέπει να μελετούμε την τρέχουσα εβδομάδα. Έτσι λοιπόν θα μελετούμε παράλληλα με ηρεμία και νηφαλιότητα και στο σπίτι.

Το 1ο e-mail Καθοδήγησης Μελέτης θα σταλεί μέσω της πλατφόρμας και συγχρόνως στο προσωπικό σας e-mail, την Τετάρτη 30-8-2017… και θα αποστέλλεται σχετικό e-mail κάθε Τετάρτη, έως και τις 27-9-2017.

Οι Oδηγίες Mελέτης θα αποδειχθούν σωτήριες, καθώς δίχως κόπο ή περαιτέρω αναζήτηση, θα αναλύεται επακριβώς τι θα πρέπει να μελετήσουμε, πώς και με ποια σειρά… αναφορικά πάντα με το υλικό της ιστοσελίδας μας… και θα διαπιστώσουμε ότι σύντομα και αβίαστα ο μαθηματικός λογισμός μας θα αρχίζει να χτίζεται κραταιά και σταθερά!!


Υ.Γ.2.

Εάν για τον οποιοδήποτε λόγω δεν μπορείτε να περευρίσκεστε σε κάποια ή κάποιες από τις προαναφερθείσες τηλεδιασκέψεις μας και πάλι μην ανησυχείτε καθόλου. Με την Εβδομαδιαία Καθοδήγηση Μελέτης που θα σας στέλνεται ως μήνυμα κάθε Τετάρτη (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.arnos.gr), θα είστε απολύτως καλυμμένοι τόσο για τη διδασκαλία μας, όσο και για την απρόκοπτη οικοδόμηση – συνέχιση της μελέτης σας.

Και φυσικά οτιδήποτε θελήσετε πολύ ευχαρίστως μη διστάσετε καθόλου να επικοινωνήσετε μαζί μου ανά πάσα στιγμή και να συζητήσουμε και κατ’ ιδίαν.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσουμε ένα υπέροχο ταξίδι στα Μαθηματικά και με το καλό να κάνουμε μαζί το Βουνό… Πεδιάδα, οδεύοντας προς την Επιτυχία!!!

Καλή Αρχή και Καλή Δύναμη εύχομαι σε όλους σας!!

 

Φιλικά,

Γιάννης Κρόκος
Διευθυντής Σπουδών

Βασίλης Τσιλιβής
Διδάσκων Καθηγητής Μαθηματικών

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vasilis Tsilivis
Vasilis Tsilivis studied Mathematics at the NTUA and then received a master degree in “Mathematical Modelling in Modern Technologies and Economics". Since 2011, Vasilis as a Mathematician Instructor at the “ARNOS Online Education”, has provided online support & distance learning to students in any education level, throughout Greece. Vasilis Tsilivis also trains other teachers and conducts research as a consultant in Arnos R&D Department.He has made several presentations regarding e-learning and practical pedagogies in Toulouse, Egypt, and Berlin.

    You may also like

    Comments are closed.

    More in:CPD Teachers