Νέα

Θερμές Ευχές σε Όλους & Καλή Χρονιά!!!

Δύο μέρες…έμειναν…αποχαιρετούμε το 2016….Πάντα το τέλος του χρόνου το συνδυάζουμε με ένα μικρό απολογισμό. 

Κατά τη διάρκεια του 2016 πολλές φορές είπαμε να φύγει..να τελειώσει…είναι άσχημη χρονιά…Έτσι όμως είναι η ζωή…με τα άσχημα και τα όμορφά της…Ας διαγράψουμε λοιπόν τις άσχημες στιγμές που ίσως ζήσαμε και ας κρατήσουμε τις όμορφες χαραγμένες μέσα στην καρδιά μας… 

Holly Christmas

Holly Christmas

 

Ας υποδεχθούμε το 2017 με αισιοδοξία, ελπίδα, νέες προσδοκίες, με χαμογελάρες, έχοντας δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν αληθινά, μας παρακινούν, μας εμπνέουν, μας ενθαρρύνουν και μας κάνουν ευτυχισμένους!!!!!”

Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Μην ξεχνάτε να χαμογελάτε, να ονειρεύεστε και να κυνηγάτε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, όσα κι αν είναι τα εμπόδια και οι αντιξοότητες που όλοι μας συναντούμε κάθε μέρα!!

Όλοι σας είστε προορισμένοι για σπουδαία πράγματα & έχετε μέσα σας κρυμμένες δυνάμεις που το μόνο που περιμένουν για να εμφανιστούν… είναι απλώς μία “σπίθα” κουράγιου, θετικής σκέψης και αισιοδοξίας!!

 

Ένα πολύ “ξεχωριστό” Μήνυμα

 

Εύχομαι σε όλους σας η Νέα Χρονιά να φέρει ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα, τους στόχους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!! Καλή Χρονιά να έχουμε & ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σόφη για τις ευχές που μοιράστηκε μαζί μας!!!

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.

More in:Νέα