Λύκειο - Πανελλήνιες

Εμπειρίες μαθητών για την Έκθεση

Οι μαθητές μας μοιράζονται τις εμπειρίες και τα μυστικά της επιτυχίας τους στην Έκθεση, τα οποία τους βοήθησαν, σε συνεργασία με τους καθηγητές του arnos.gr να κατακτήσουν αβίαστα τους στόχους & τα οράματά τους!

[accordions ]
[accordion title=”Θεανώ Π, φοιτήτρια Ιατρικής” load=”show”]

Έδωσα Πανελλήνιες ως τέκνο  Έλληνα εξωτερικού, και ζούσα τα 3 χρόνια του Λυκείου στην Αμερική, όπου πήγαινα σε αμερικανικό  σχολείο. Κατάφερα να περάσω Ιατρική Πάτρας δίνοντας μόνον Έκθεση, στην οποία πήγα πολύ καλά. Επί 2 ½  χρόνια παρακολουθούσα  μάθημα on line, χωρίς να έχω κανένα κενό. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.  Και άλλα Ελληνόπουλα, που βρίσκονται στην Αμερική  ακολουθούν το ίδιο σύστημα.

[/accordion]

[accordion title=”Ανδρέας και Ιωάννα Μ. , Τρίπολη” load=”show”]

Φοίτησα για 3 χρόνια στην Αμερική, όπου πήγαινα σε αμερικανικό  σχολείο, γιατί ο πατέρας μου ήταν διπλωματικός υπάλληλος αποσπασμένος εκεί. Το σχολικό έτος 2016-2017  επέστρεψα στην Ελλάδα και χωρίς κανένα πρόβλημα  τελείωσα  την Β ΄Λυκείου.  Δεν είχα κανένα κενό, όπως και η αδελφή μου που πήγαινε στη Γ΄ Γυμνασίου. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[accordion title=”Γεωργία, Κάρυστος, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής ” load=”show”]

Με την κυρία Μαρία Χρήστου  έκανα Έκθεση, Αρχαία και Λογοτεχνία για τις Πανελλήνιες επί 2 χρόνια. Έπρεπε να καλύψω τα κενά μου. Για να πετύχω λοιπόν, χρειαζόμουν κάποιον να του λύνει κάθε μου απορία. Εκτός αυτού, ήθελα  οργάνωση και αποβολή του άγχους. Το διαδικτυακό μάθημα μπορεί να βοηθήσει το μαθητή όσο και ένα “κλασικό” ιδιαίτερο μάθημα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν κοστίζει πολύ,  ενώ βοηθά στη διαχείριση του χρόνου του καθώς γίνεται από το σπίτι του. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κα. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[accordion title=”Πάνος Τ , Ε. Μ. Π. ” load=”show”]

Η Έκθεση είναι ένα από τα πιο σημαντικά και ενδιαφέροντα μαθήματα που διδάσκεται κάθε μαθητής κατά τη διάρκεια της σχολικής του ζωής και ειδικότερα στην Γ΄Λυκείου. Ωστόσο, για να μπορέσεις να πετύχεις,  θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος δάσκαλος. Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός όσον αφορά τα μαθήματα online, όμως, ένα μάθημα ήταν αρκετό για να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία μου. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα σε παιδιά απομακρυσμένων περιοχών. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.  [/accordion]

[accordion title=”Μαρία, Βόλος, φοιτήτρια αρχιτεκτονικής.” load=”show”]

Η κα  Μαρία Χρήστου  είναι κατάλληλα καταρτισμένη επιστήμονας, ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα πλεονεκτήματα ενός σωστού εκπαιδευτικού- παιδαγωγού,  όπως μεταδοτικότητα, υπομονή, επιμονή και ψυχολογική στήριξη στις δυσκολίες του μαθητή. Μπορεί να μετατρέπει το μάθημά της σε πολύ ευχάριστο και ιδιαίτερα απλό μέσα από εικόνες, σημειώσεις. Διδασκόμουν μία φορά την εβδομάδα στη  Γ΄Λυκείου Έκθεση  και αρίστευσα στο μάθημά της στις Πανελλήνιες. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[accordion title=”Ασημίνα , Μύκονος, φοιτήτρια οπτικής, οπτομετρίας.” load=”show”]

Το διαδικτυακό μάθημα της  Έκθεσης με βοήθησε πολύ στις Πανελλαδικές εξετάσεις και πιστεύω πως έκανα την καλύτερη επιλογή εφέτος. Η ώρα περνούσε ευχάριστα, εποικοδομητικά  και δεν ήταν ανιαρή. Η ύλη βγήκε γρήγορα χωρίς δυσκολία, με αποτέλεσμα να έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε επαναλήψεις. Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή λύση για τα παιδιά που δε μένουν κοντά στις πόλεις και για όσα έχουν περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[accordion title=”Μαρία Μ , Α.Σ.Ο.Ε.Ε.” load=”show”]

Εξαιρετική εμπειρία! Δεν  ήμουν συνηθισμένος σε τέτοιου είδους μάθηση, αλλά εμένα προσωπικά με κάλυψε πλήρως.

Έμαθα να γράφω εκθέσεις, λύθηκαν οι απορίες μου και όλα αυτά μέσα στην άνεση του σπιτιού μου. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[accordion title=”Παναγιώτης  Τ, Μύκονος” load=”show”]

Μένω σε νησί. Επέλεξα να κάνω μαθήματα έκθεσης online από την Α΄ Λυκείου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ακριβώς σαν να γίνεται ιδιαίτερο στο σπίτι μου, δεν έχω κενά και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον υπολογιστή και στις διαφάνειες του μαθήματος. Θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα σε όλα τα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ τον ΑΡΝΟ  και τη φιλόλογο κ. Χρήστου για τη δουλειά της.

[/accordion]

[/accordions]

 

What's your reaction?

Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0

You may also like

Comments are closed.