Καλώς ήρθατε

Το Κουδούνι χτύπησε… το Ταξίδι ξεκινάει!!!

?????????????????????????

Καλή Σχολική Χρονιά με νέες παιδαγωγικές πρακτικές από το Κέντρο Αρνός

 

Στο ξεκίνημα μίας ακόμη σχολικής χρονιάς σας εύχομαι προσωπικά να ξεπεράσετε το όριο των δυνατοτήτων σας… έχοντας πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτόν σας και μία ανίκητη σκέψη ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και να γίνετε τα πάντα αρκεί να το νιώστε βαθιά μέσα σας και να το κάνετε αναπόσπαστο κομμάτι της σκέψης και του είναι σας!! Γίνετε αυτό που έχετε φανταστεί ότι μπορείτε να γίνετε, ανεξαρτήτως των προκλήσεων, αφού όλα θα τα αντιμετωπίσουμε μαζί τόσο με το Δάσκαλο όσο και με τους συμμαθητές σου με ηρεμία, σωστή καθοδήγηση και αισιοδοξία!

Ελπίζω όλοι να έχετε πάρει μία πρώτη γεύση… παίζοντας και μαθαίνοντας με τα διαδραστικά εργαλεία και τις διδακτικές προσεγγίσεις της πλατφόρμας μας και να έχετε ήδη δημιουργήσει τις πρώτες φιλίες με τους συμμαθητές σας με τους οποίους μπορείτε να έρχεστε online σε επαφή, να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε άμεσα, ελεύθερα σε ένα απολύτως ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον. Εν των μεταξύ στα μαθήματά σας, στην καρτέλα Πηγές, έχουν ήδη προστεθεί τα links ώστε να έχετε πρόσβαση στα διαδραστικά σχολικά βιβλία!!

Δέστε λοιπόν καλά τις ζώνες σας γιατί το ταξίδι στη Xώρα της Γνώσης, της Αντίληψης και της δυναμικής Εμπλοκής των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία, μόλις ξεκίνησε!!! Οπλιστείτε με Δύναμη και πάμε!!!

 

Ο Δάσκαλος Μαθηματικών

Βασίλης Τσιλιβής

 

 

www.arnos.gr

Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Loading...